Over LEK

LEK Magazine is een onafhankelijk magazine voor Culemborg en omstreken.

Je leest verhalen over de mensen, over bedrijven, interessante inwoners, recepten van gerechten waar wij graag voor omrijden, en veel aandacht voor verhalen over de historie, cultuur en de natuur in en om de stad. En natuurlijk een agenda met voorstellingen en evenementen die de komende weken de moeite waard zijn.

LEK Magazine is er voor mensen die in Culemborg en omstreken wonen en/of werken én graag verrast willen worden over de veelzijdigheid van de eigen stad. LEK is er ook voor mensen die Culemborg en de omgeving bezoeken, of die van plan zijn zich hier te vestigen en meer willen weten dan er op het eerste gezicht te vinden is.

LEK Magazine wordt met veel zorg en aandacht gemaakt door Culemborgse vakmensen: vormgevers, tekstschrijvers, fotografen, illustratoren, historici, biologen, kunstenaars en andere deskundigen.

LEK Magazine verschijnt vier keer per jaar: in maart, juni, september en december, in een oplage van 17.500 exemplaren en wordt huis aan huis bezorgd in Culemborg, Beusichem, Buren, Everdingen Zijderveld en Acquoy én ligt op verschillende plaatsen in de stad.

LEK Magazine wordt gemaakt door de deRealiseerders.