Lek Magazine 2016 - Vive Coiffures

Aandacht voor de wereld om je heen

Vanzelfsprekende aandacht voor de wereld om je heen: Vive Coiffures draagt zorg voor onze omgeving

Afval scheiden doen we al, steeds meer huizen hebben tegenwoordig zonnepanelen en de meest gewilde auto van het moment is elektrisch. Maar duurzaam naar de kapper? Volgens Vivian Verstegen van Vive Coiffures wordt dat in de toekomst een belangrijke overweging voor klanten. “Er zijn in Culemborg zo veel kapsalons” zegt ze “en die hebben bijna allemaal een mooie uitstraling, deskundig personeel. Maar wij willen ook graag zorg dragen voor onze omgeving’’.

Net iets meer
Succesvolle ondernemingen bieden net iets meer dan de concurrentie. Dat ‘net iets meer’ zit onder andere in de duurzaamheidsfilosofie, waar Vive al voor stond voor het een marketingbegrip werd. Die zie je in de fair trade koffie die klanten krijgen, maar vooral in de Aveda haarproducten waar Vive mee werkt. “Aveda sluit perfect bij ons aan” vertelt Vivian “zij vertegenwoordigen de waarden die wij ook uit willen dragen.”

De kapsters van Vive kunnen zichzelf recht in de kappersspiegel aankijken

Vanzelfsprekend duurzaam

LEK Magazine - Vive Coifures
LEK Magazine – Vive Coifures

Duurzaam werken is zo vanzelfsprekend dat ze er bij Vive soms vergeten over te vertellen. “Dan krijg je ineens een klantvraag op een Facebook bericht of onze haarproducten wel dierproefvrij zijn.”  “En?” Wil ik weten “is dat zo?”. “Ja natuurlijk!’’, lacht Vivian. “Kijk, wij zijn tijdens ons werk natuurlijk vooral bezig met tijdloze styling en kleuring en optimale verzorging van het haar van onze klanten. Die duurzaamheid past daarnaast gewoon bij wie we zijn.” Het is dus geen verkooptrucje, de kapsters van Vive kunnen zichzelf recht in de kappersspiegel aankijken.

Vive Coiffures
Buitenmolenstraat 4
4101 CJ Culemborg
0345 – 517964
www.vive-coiffures.nl

Je kunt ook online een afspraak maken bij Vive Coiffures, via de website of  download hier de speciale Vive-app.