Brow Bars Culemborg

Are your eyebrows on fleek?

Het is alsof je bij je hippe buurmeisje op bezoek komt. De ruimte is lekker licht met een gezellige houten tafel waar je een tijdschrift kunt lezen terwijl je wacht. Onder de trendy hangplant staat een roze koffieapparaat en op de playlist fijne liedjes van Arthur James en Shawn Mendes. The Brow Bars is geen standaard schoonheidssalon.

Anique is 19 jaar en zij laat vandaag voor het eerst haar wimpers krullen. “Ik had het bij een vriendin gezien en vond het heel mooi. Dat wil ik ook!” Shanya, de Browqueen, legt haar heel rustig uit wat ze gaat doen. Ze legt siliconen pads op haar oogleden en plakt de huid eromheen af. Dan krult ze de wimpers omhoog  verft ze zwart. Even wachten en …. tadaaa: Anique heeft een prachtige vrolijke oogopslag.”Ik ben hier heel blij mee,” lacht ze.  Daarna zijn haar wenkbrauwen aan de beurt.

Beroemde wenkbrauwen
Dat is waar het bij The Brow Bars om draait: wenkbrauwen. Het is een trend die begon op Instagram. De wenkbrauwen van de Kardashians en topmodellen als Cara Delevigne gingen de wereld over en nu willen de meiden hier ook natuurlijke,  volle wenkbrauwen. Heel anders dan wat er vroeger gebeurde met epileren. “Wij maken ze niet dunner, maar mooi recht,” legt Shanya uit. “Wij verven de wenkbrauwen en brengen ze dan mooi in model. Eenmaal in model kun je ze zelf makkelijk bijhouden.”

Queens & Bosses
“Wij zijn de eerste brow bar in de omgeving en het is een hit,” vertelt Sterre. Zij is Browboss van het team in Culemborg dat verder uit Browqueens bestaat. Ze zijn allemaal schoonheidsspecialist en getraind in de speciale methode van The Brow Bars voor wenkbrauwen en wimpers.” Het is ook niet meer alleen voor jonge meiden: ook voor vrouwen, mannen en jongens is het steeds normaler om naar een brow bar te gaan voor mooie wenkbrauwen.

The Brow Bars
Zandstraat 2, Culemborg
0344-607196
www.thebrowbars.nl