Brenkman Culemborg

De Brenkman-factor

“Ook wij gaan voor een glimlach en ik durf te beweren dat we zelfs een stap verder gaan”, lacht Rogier Brenkman. “Wij noemen het de Brenkman-factor: we zorgen dat je TV, audio en witgoed uitstekend werken èn blijven werken.”  

Je TV bedienen met je stem
“Apparatuur wordt steeds complexer. Om in het hele huis draadloos te kunnen genieten van muziek en films heb je storingsvrije WiFi met een goed bereik nodig. Wij regelen dat. Dit is een supergave branche om in te werken. We lopen voorop, hebben het nieuwste in huis.  Na draadloos is nu spraakgestuurde apparatuur in opkomst, dus met je stem apparaten bedienen. Stel je vraag, Google Home geeft antwoord. Nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar al wel live te bewonderen in onze winkel.  Natuurlijk probeer ik thuis alles uit. Als vader van een jonge tweeling kom je soms handen tekort. Dan is de TV bedienen met je stem echt heel handig! 

Electroworld Brenkman
We luisteren goed naar de wensen van onze klanten in de winkel en geven een passend advies. Natuurlijk kan alles thuisbezorgd en geïnstalleerd worden, dat doen we al jaren. En als er een storing is, zorgen de specialisten van onze eigen buitendienst dat deze snel wordt verholpen. Soms gratis, soms niet, maar daar zijn we wel altijd duidelijk in.“ Om ook online goed in beeld te blijven, is Firma Brenkman aangesloten bij Electroworld. Rogier: “Voor onze klanten is er niets veranderd, ik bepaal zelf het assortiment en we verkopen nog steeds alleen producten waar we voor 100% achter staan.” 

Als vierde generatie Brenkman loopt Rogier al heel wat jaren mee. “Het is een goed teken dat klanten terugkomen omdat hun apparaat na jaren aan vervanging toe is. Mooi is ook het vertrouwen wat mensen in ons hebben: ze gaan rustig weg als de monteur er is, zo van: je trekt de deur wel achter je dicht als je klaar bent hè?” 

Electroworld Brenkman
Varkensmarkt 10, Culemborg
0345 512673
brenkmanculemborg.nl