MyWheels

Die gele Cactus is echt onze vakantie-auto

Zodra de zon weer wat feller begint te schijnen leven de meeste mensen er naartoe; de zomervakantie. En waar de één met veel plezier met vier kinderen naar de kust van Spanje rijdt, zoekt de ander het met zijn lief net zo graag in de Betuwe. Maar hoe jouw vakantieplannen er ook uitzien, er is een deelauto die daar bij past.

Één van de grote voordelen van deelauto’s, is dat je verschillende formaten auto’s tot je beschikking hebt. Een weekendje Texel of Oerol? Een compacte auto is prima. Twee weekjes buitenland? Een middenklasser. En anders dan bij huurauto’s blijken gebruikers een band op te bouwen met het aanbod. Thijs van Eerden ging twee weken naar België, “Die gele Cactus is echt onze vakantie auto.” vertelt hij “en die mintgroene C1 bij ons op de hoek, daar kun je dit jaar nog gratis mee parkeren op Texel.”
Meneer van Doren ging naar Duitsland met een auto van MyWheels“Je weet precies waar je aan toe bent,” begint hij “zodra je de auto gebruikt, ga je betalen. Maar zodra je niet rijdt, kost het je helemaal niks.” Het aanbod is breed. Thijs gebruikt al deelauto’s van MyWheels Rivierenland sinds 2012 “Ik heb nog nooit misgegrepen.” En je kan de auto ophalen in je eigen buurt,” ook een voordeel vindt meneer van Doren, “ je hoeft niet eerst naar Utrecht ofzo.” Via de site boek je een auto naar keuze en twee uur later ben je bij wijze van spreken aan het fietsen op de Veluwe.

Er zitten toch zeker ook wel nadelen aan deelauto’s? Als meneer van Doren dan toch een nadeel moet noemen, dan is het dat hij geen grote personenauto heeft gevonden in het aanbod. Een familiewagen waar je makkelijk met acht personen mee op vakantie kan. Maar zo was dat toen hij nog met kinderen op vakantie ging, nu is dat misschien wel anders. Het brede aanbod auto’s van goede kwaliteit is voor Thijs nu juist de grote plus. Misschien doordat het eigen auto’s zijn van Visscher en ze daar ook in onderhoud zijn, “dan heb je ook in het buitenland Citroën service als dat nodig is.”

http://www.mywheelsrivierenland.nl
info@mywheelsrivierenland.nl
Pascalweg 29
4101 BE Culemborg