Een nieuw apparaat voor huidverjonging? Even uitproberen…

EMoon City Spa heeft sinds kort een innovatief apparaat waardoor je huid er al na één behandeling gezonder, jeugdiger en stralender uitziet. De Zoner. Als je geen botox of fillers wilt gebruiken, maar liever voor een natuurlijke manier van anti-aging kiest. 

Monique van Kouwen is enthousiast. Ze neemt graag de tijd om uit te leggen hoe het werkt: “De Zoner is eigenlijk drie apparaten in een. Het juist op elkaar afstemmen van deze drie verschillende technologieën in één behandeling, geeft een langdurige huidverbetering. Via de oppervlakte van je huid worden met radiofrequentie, korte impulsen en laserled infrarood de diepere huidlagen gestimuleerd. Met als resultaat dat je huid meer collageen en elastine aanmaakt, afvalstoffen beter afvoert en werkzame stoffen beter opneemt.” Zo vermindert de Zoner de tekenen van huidveroudering in je gezicht en op je lichaam.  

Langdurig anti-aging effect 
De behandeling is pijnloos, voelt heel aangenaam, heeft geen bijwerkingen en je hoeft na afloop niet te herstellen. Na één behandeling ziet je huid er al frisser en steviger uit. Wil je met de Zoner je huid langdurig verbeteren, dan adviseert Monique een kuur van 5 behandelingen. Daarmee bestendig je het anti-aging effect en hoef je het daarna alleen maar bij te houden, bijvoorbeeld met zo nu en dan een drainagebehandeling.  

Heel blije reacties 
Wat zijn de resultaten? De reacties van dames en heren die een behandeling hebben gehad zijn enthousiast: “Heb meteen een tweede behandeling geboekt, helemaal zin in.” “Het is alsof ik op vakantie ben geweest, zo’n oppepper heeft het aan mijn huid gegeven.” “Waar zijn mijn rimpels? Zelfs mijn hangwangen en de flabbers in mijn nek zijn duidelijk minder.” Monique is er heel blij mee. “De Zoner bereikt prachtige resultaten, en dat zonder te snijden of te injecteren. Het is echt het nieuwste van het nieuwste op het gebied van huidverbetering. De techniek komt uit Italië en ik ben er heel trots op dat wij de eerste salon in Nederland zijn die deze behandeling aanbiedt.” 

Moon City Spa 
Herenstraat 38 Culemborg 
0345 752 169 
moon-city-spa.nl