Elkaar leren kennen voor een goed advies

Een nieuwe keuken kopen is vaak een leuke omstandigheid: je hebt een nieuw huis gekocht of je gaat je huis verbouwen. Er is ontzettend veel mogelijk, waar begin je?

De basis van iedere keuken is om er te koken, te koelen en af te wassen, heel functioneel. Maar een keuken is ook de centrale plek in huis. Hoe je leeft bepaalt voor een groot deel wat voor soort keuken je nodig hebt. Woon je met veel mensen in huis, heb je veel of weinig ruimte, hou je erg van koken of moet het vooral mooi zijn? Bij het Culemborgs Keukenhuis nemen ze de tijd voor een goed advies.

“Mijn vader is het Keukenhuis 25 jaar geleden begonnen. Het is ontzettend leuk om te zien dat de klanten uit de begintijd nu weer bij ons terugkomen om hun volgende keuken te kopen, ” vertelt Maurits van Dijke, zelf ook 25 jaar en sinds een paar jaar keukenadviseur in het bedrijf samen met zijn vader. “Er is een klant uit die tijd waar we inmiddels ook voor zijn hele familie en kennissenkring keukens hebben opgeleverd. ”

“Wij leren onze klanten echt kennen in de voorgesprekken, want wij willen een keuken adviseren die het best bij iemand past,” legt Maurits uit. Zo kijken ze samen met de klant naar de wensen over de materialen en apparaten, maar ook naar de ruimte waarin de keuken moet komen én de rest van de leefruimte. Een keuken moet passen in het geheel. Het gaat dan om de logische indeling van de werkruimte, maar ook de lengte van de kok: daar wordt de werkhoogte op aangepast. Om een realistisch beeld te geven van hoe de keuken wordt, maken zij een 3D tekening. Zo kun je door de keuken heenlopen en echt een gevoel krijgen hoe het gaat worden. “Wij laten niets aan het toeval over.”

Het Culemborgs Keukenhuis
Anthony van Diemenstraat 34b
4104 AE Culemborg
0345 – 517 323
www.keukenhuis.nl