Moon City Spa

Er mooier uitzien en je beter voelen

Monique van Kouwen van Moon City Spa heeft het liever over ‘lijntjes’ dan over ‘rimpels’. Dat klinkt meteen al een stuk vriendelijker. En met de juiste aanpak kan zij die lijntjes zachter maken en ook wel laten verdwijnen.

Een frisse egale huid

Micro-needling is de nieuwe effectieve behandeling die Moon City Spa gebruikt om lijntjes, littekens en Moon City Spa Culemborgpigmentvlekken aan te pakken. Heel dunne naaldenprikjes activeren de diepere huidlagen waardoor weer collageen wordt opgebouwd. Het maakt de huid van je gezicht steviger en egaler. Net als bij acupunctuur worden de meridiaanpunten uit de Chinese diagnostiek aangehouden. “Dat is veel effectiever dan wanneer je alleen op de onvolkomenheid gaat werken zoals bij cosmetische behandelingen,” vertelt Monique. “Het is een heel intensieve behandeling. Je huid wordt echt aan het werk gezet. Na de herstelperiode wordt je huid helder, fris en zacht en zie je bijna geen onregelmatigheden meer.”  Carolien (42) vind het een pittige huidverbeterende behandeling. “Maar ik heb het er graag voor over. De lijntjes rond mijn ogen en mond zijn zichtbaar zachter en minder geworden, de pigment vlekken zijn nagenoeg weg en mijn huid is frisser en strakker. Een aanwinst!”

 

Een alles -in-een behandeling

Kom je met een vraag over je huid of een probleem bij Monique in de salon, dan gaat zij altijd eerst op zoek naar de onderliggende oorzaak. “Als je ineens veel lijntjes hebt, zou je een tekort kunnen hebben aan bepaalde voedingsstoffen. Dan kun je wel gaan behandelen, maar zonder goede bouwstofffen los je het probleem niet op,” legt Monique uit. Bij Moon City Spa maken ze daarom een behandelplan. Soms moet de huid eerst herstellen en gezond worden voordat je kunt zorgen dat die mooi blijft. Gebruik je naast deze behandeling de juiste voedingssupplementen, dan ga je er niet alleen mooier uitzien, je gaat je ook beter voelen. “Je straalt van binnenuit.”

 

Moon City Spa
Herenstraat 38, Culemborg
0345 752 169
www.moon-city-spa.nl