Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Culemborgs Sportgala

17 november 2017 @ 15:00 - 17:30

Culemborgs Sportgala

Culemborgse sportsuccessen vanaf 1900 tot heden in woord en beeld. Aansluitend om 18.00 uur een stamppotten buffet met live muziek.

Senioren Collectief Culemborg brengt dit jaar een ode aan de Culemborgse sporters, die een kampioenschap hebben behaald in hun tak van sport of de top in een teamsport hebben bereikt.
Alle Culemborgse Nederlandse of internationale kampioenen vanaf 1900 tot heden zullen deze middag de revue passeren. Alle sporten komen aan de orde van dammen tot voetbal, van worstelen tot dansen. Het wordt een interessante en gezellige middag. Een middag waar bekenden elkaar kunnen ontmoeten en “oude koeien uit de sloot” kunnen worden gehaald. Een middag speciaal voorde 65 plusser, maar ook andere belangstellenden zijn welkom. Het evenement wordt afgesloten met een stamppottenbuffet.
Heeft u zin in een gezellige en interessante middag meldt u zich dan zo snel mogelijk aan, want Vol = Vol.
Wilt u komen, maar bent u beperkt in uw mobiliteit en kunt u zelf geen vervoer regelen, bel dan tijdig met Klaartje tel. 518300 met vermelding dat u naar deze middag wilt of laat het weten op tel. 515013.

Aanmelden kan via de website
www.seniorencollectiefculemborg.nl/evenement
of d.m.v. een e-mail: sscc.secretariaat@gmail.com
telefonisch bij Hennie Smidt tel. 515013

 

 

Gegevens

Datum:
17 november 2017
Tijd:
15:00 - 17:30
Site:
www.seniorencollectiefculemborg.nl

Locatie

Event Center
Beesdseweg 1a
Culemborg, Nederland
+ Google Maps
Site:
http://www.eventcenterculemborg.nl