Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

XXL Kledingruil

18 november 2017 @ 12:00 - 15:30

XXL Kledingruil Culemborg, vanaf maat 42.

Heb jij nog mooie kleding, vanaf maat 42, die je zelf niet meer draagt maar waar een ander heel blij van kan worden? In samenwerking met Stichting Betuwe Wereldwijd organiseren wij speciaal voor plus-size vrouwen op zaterdag 18 november a.s. een XXL Kledingruil.

Naast kleding zijn ook tassen, schoenen, sieraden, sjaals en dergelijke welkom. Dus neem alles mee waar je op uitgekeken bent maar wat er nog netjes uitziet – lever alles in en ontvang een stempelkaart waarmee je gelijk naar hartenlust kan shoppen!

Wij zorgen ervoor dat alles wordt opgehangen en uitgestald. Er is pasruimte en er staat de koffie en thee klaar. Als bijdrage voor de huur en consumpties vragen we € 2,= entree. Graag zien we veel vrolijke vrouwen komen die van deze gezellige ruilmiddag een succes maken!

Overgebleven kleding doneren we aan een goed doel.

We zijn ook nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de XXL kledingruil. Lijkt het je leuk om die dag met jouw vaardigheden op te vrolijken? Ben je goed in kleding combineren, adviseren op gebied van kleur of make-up of wil je helpen bij de kleding inname en ophangen van alle kleding?

Meld je snel aan bij Saskia of Colette!

 

Meer informatie: Saskia van Delft.de Jonge: svandelft.dejonge@casema.nl
Colette Edelenbosch – volopyoga@outlook.com

 

Gegevens

Datum:
18 november 2017
Tijd:
12:00 - 15:30

Organisator

Saskia van Delft & Colette Edelenbosch

Locatie

Betuwe Wereldwijd
Goilberdingerstraat 32
Culemborg,
Site:
www.betuwewereldwijd.nl