Familiepraktijk

Precies vijf jaar geleden, in december 2013, opende Tandartsenpraktijk Culemborg haar deuren. Tandartsen Dennis en Daisy-Joyce Webhofer kijken met plezier terug en vooruit! 

Dennis: “We hebben bewust voor een kleinschalige familiepraktijk gekozen. Professionele en persoonlijke aandacht geven aan onze patiënten in een gemoedelijke sfeer, daar genieten we van. Dat is zoals we het vijf jaar geleden bij de start voor ogen hadden en daar doen we, samen met ons team, iedere dag ons best voor.”

Meeleven
Een bezoek aan de tandarts blijft toch spannend voor sommige mensen. Daisy-Joyce: “Wij kennen onze patiënten en weten wat hun wensen zijn. Het helpt hen enorm als ze ieder half jaar hetzelfde, vertrouwde gezicht zien. Ook de tijd nemen voor de patiënten vinden wij erg belangrijk.” 

Familie
Mensen komen vaak met het hele gezin. “Kinderen die vijf jaar geleden aan de hand van hun ouders binnenkwamen, zijn nu stoere pubers met beugels. De vijf jaren zijn voorbij gevlogen!” 

Allround

Mensen komen natuurlijk niet alleen voor de gezelligheid, maar vooral voor hun gebit. Uiteraard hebben beide allround tandartsen alle actuele kennis en moderne faciliteiten in huis om tanden en kiezen in optimale conditie te houden. Soms komt hier complex kroon- en brugwerk bij kijken, de specialiteit van Dennis. Een andere keer is er behoefte aan esthetisch werk, waar Daisy-Joyce meer in gespecialiseerd is. 

Culemborg
Het tandartsen-stel woont, werkt en leeft met veel plezier in Culemborg, waar Dennis ooit op het KWC zat. Niet toevallig is de spoorbrug onderdeel van hun logo. De mooie foto’s die Daisy-Joyce van Culemborg gemaakt heeft, zorgen voor een huiselijke sfeer in de wachtkamer.

Mond-tot-mond reclame
Dankzij mond-tot-mond reclame blijft de vraag naar hun diensten groeien. Vanaf januari 2019 openen ze een extra behandelkamer. Dat biedt kansen voor nieuwe patiënten! 

Tandartsenpraktijk Culemborg
Costerweg 3, Culemborg
0345-473396
tpculemborg.nl

foto: Eduard de Boer