Feest in de salon

Feest in de salon

Bij Moon City Spa is het feest. De schoonheidssalon bestaat 10 jaar en eigenaar Monique van Kouwen straalt. “Die tien jaar zijn voorbij gevlogen. Prachtig om bij stil te staan, maar ik kijk vooral naar de toekomst. Moon City Spa groeit door en ik zit vol plannen.”

Eén van die plannen is het uitbreiden van de mogelijke behandelingen. Monique heeft net haar opleiding Permanente Make-Up afgerond en is daarvoor ook GGD gecertificeerd. Dat betekent dat zij huid-doorborende behandelingen mag uitvoeren. De techniek van permanente make-up lijkt namelijk op tatoeëren: het naaldje gaat wel minder diep de huid in en het is daarmee minder pijnlijk.

Altijd goed voor de dag
Met permanente make-up zie je er altijd verzorgd uit en heb je geen last meer van uitgelopen eyeliner door de regen. “Maar permanente make-up is meer. We kunnen mensen echt hun gezicht teruggeven,” benadrukt Monique. “Als je ouder wordt, kan het gebeuren dat je wenkbrauwen dunner worden of zelfs helemaal verdwijnen. Met deze nieuwe techniek kunnen we mooie, volle, natuurlijke wenkbrauwen maken.” Behalve wenkbrauwen kan Moon City Spa met permanente make-up ook permanente eyeliner aanbrengen.   

Skinscan
Ook als team blijven de schoonheidsspecialisten van Moon City Spa doorleren, zodat zij steeds op de hoogte zijn van innovatieve behandelmethoden en inzichten. Zo gaan zij vanaf dit najaar de skinscanner gebruiken; een handig apparaat waarmee je de structuur van de huid in beeld kunt brengen. Met de apparatuur kan worden gemeten waar de tekorten zitten, maar wordt ook vastgesteld of er sprake is van huidverbetering.  “Ik ben ontzettend blij dat mijn klanten open staan voor de nieuwe technieken en producten die wij aanbieden. Door de feedback die wij krijgen kunnen wij steeds effectiever werken. Zo werken wij aan een gezondere huid voor iedereen, want als je er goed uitziet is iedere dag een feestje.”  

 

Moon City Spa
Herenstraat 38, Culemborg
0345 752 169
moon-city-spa.nl