Tandartsenpraktijk Culemborg - LEK Magazine 2016

Groeien door mond tot mond reclame

Een tandartsbezoek waar je van gaat glimlachen, dat hadden Dennis en Daisy-Joyce voor ogen. Geen praktijk waar de tandarts, mondkapje voor, binnenwandelt als jij al in de stoel ligt. Wel eentje waar ze in een prettige atmosfeer, tijd nemen voor de patiënt.

Tandartsenpraktijk Culemborg, een praktijk voor jong en oud. Zo zijn Dennis en Daisy-Joyce Webhofer eind 2013 begonnen met hun moderne praktijk. Allebei tandarts en getrouwd in Culemborg. Bij het verlaten van het Stadhuis werd het kersverse bruidspaar enthousiast begroet door een aantal patiënten. “Dit hebben we enorm gewaardeerd”. Want zo gaat dat, als tandarts in Culemborg, je komt je patiënten overal tegen. Dat vinden ze geen probleem, juist erg leuk.

Natuurlijke taakverdeling
Ze hebben ook op een natuurlijke wijze een goede taakverdeling gekregen. Dennis heeft grote affiniteit met de technische tandheelkunde, zoals complex kroon- en brugwerk én ontwikkelt Apps (zie p.16). Daisy-Joyce richt zich op kinderen en angstige patiënten en heeft talent in het esthetische werk.

De Lekbrug van Culemborg 

Dennis en Daisy-Joyce dragen Culemborg een warm hart toe. Er hangen veel foto’s van Culemborg in de praktijk, gemaakt door Daisy-Joyce. Net als het logo van de praktijk, waarin ze de Lekbrug heeft verwerkt. Dennis heeft hier op het KWC gezeten. Jaarlijks komen ze op de beroepsmarkt vertellen over het beroep ’tandarts’. Hoe krijg je de jeugd enthousiast over hun vak? “Het is een schitterend beroep, want het is niet alleen technisch maar ook sociaal.” antwoordt Dennis. “Je kunt mensen echt blij maken.” vult Daisy-Joyce aan. “Sommige  mensen komen gespannen binnen en als ze dan met een opgelucht gevoel weer naar buiten gaan, is dat geweldig ” Hun eigen praktijk is daar ook op ingericht. Alle medische en hygiënische processen zijn volgens de laatste richtlijnen en voor patiënten is er de huiselijke, kindvriendelijke sfeer en de gulle lach van beide tandartsen. Niet alleen hagelwit, ook oprecht en hartelijk.

Tandartsenpraktijk Culemborg
Costerweg 3
4104 AJ Culemborg
0345-473396
www.tpculemborg.nl