I don’t sweat, I sparkle

Als je de sportschool aan de Prijssestraat binnenkomt zie je meteen dat het er anders is dan bij de meeste sportscholen: het is er roze. Niet alleen het logo en het behang op de muur, veel van de sportende dames dragen een knalroze shirt. Het tweede dat opvalt is de grote tafel bij de ingang. Daar kun je relaxen na het sporten en wordt veel gezellig bijgepraat.

Club Hart for her
Caro van Zutphen van Hart for her is trots op haar vrouwen. “In de loop van de tijd is er een echt groepsgevoel ontstaan. De onderlinge betrokkenheid is groot, iedereen is welkom. We sporten hier samen, maar we doen nog veel meer.” Zo zijn er zijn regelmatig lezingen over voeding en gezondheid, of een high tea met alles erop en eraan. Ook lopen ze mee met de jaarlijkse bloesemtocht. Dit jaar zijn ze alweer voor de derde keer naar Marrakech geweest, met Caro als reisleider. “Niks leuker dan mijn passie voor reizen combineren met het runnen van de sportschool”.

Change station
Hart for her is een veilige en laagdrempelig sportplek voor jong, oud, dik of dun. Maar speciaal voor vrouwen. “Mannen mogen niet naar binnen en we hebben geen spiegels. Ons sport circuit is niet ingewikkeld, duurt 30 minuten en  je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt”. Heel fijn vinden de aanwezige sportende dames dat.  Nieuwe aanmelders zijn heel welkom en als je geluk hebt, tref je ze net aan de high tea!

Hart for her
Prijssestraat 75
4101 CP  Culemborg
0345-870065
www.hartforher.nl