Moon City Spa - LEK Magazine 2016

Iedereen heeft recht op een mooie huid

Monique van Kouwen is in een feestelijke stemming. Haar Moon City Spa bestaat 7,5 jaar en als  Instituut voor Huidverbetering heeft zij al heel veel mensen kunnen helpen. Zij vertelt graag en enthousiast over haar vak.

Als je snapt hoe het werkt, is het zo simpel

Je lichaam is een systeem waarin alles met elkaar samenhangt en dat zie je terug in de conditie van je huid. Monique weet uit ervaring dat huidproblemen vaak ergens anders ontstaan. “Daar kom je achter door doorvragen, want ook de behandeling verschilt dan”. Soms is een detox nodig, een overgangsbehandeling of is er juist behoefte aan meer energie. Monique vindt het geweldig om mensen te helpen en hun huid te zien opknappen. Om een betere schoonheidsspecialiste te worden heeft zij een opleiding natuurgeneeskunde en acupunctuur gedaan. Ze onderzoekt graag alles zelf. “Zo zet ik algen op kweek en kook soepjes op maat op zoek naar hoge concentraties werkzame stoffen. ”

Je verdient je rimpel
Monique kiest al die natuurlijke producten zorgvuldig uit. “Ik werk alleen met zuivere ingrediënten zonder toevoegingen. Algen haal ik uit een UNESCO natuurgebied in Frankrijk, of aromatische oliën van planten en kruiden”. Dat voelt niet alleen heel lekker aan op je huid, het ruikt ook nog eens heerlijk, naar basilicum bijvoorbeeld. “Zo kun je op een natuurlijke manier met huidverbetering bezig zijn”.

 

Moon City Spa
Herenstraat 38
4101 BV  Culemborg
0345-752169
www.moon-city-spa.nl