De-Unie

Inspirerende flexplekken om te werken en ontmoeten

Het gebouw van De Unie zie je voornamelijk wanneer je Culemborg in of uit rijdt. Een vrij imposante, moderne kubus. De meeste Culemborgers zullen er nooit zijn binnen geweest. En dat is zonde. Want ondanks dat de directe omgeving niet voor iedereen even inspirerend is, eenmaal binnen betreed je een andere wereld.

Ernest Hoen is nog maar een paar maanden actief als Culemborgse ondernemer. Hij is directeur van UniePlaza, het congres en vergadercentrum in het gebouw van De Unie. “We zijn geen onderdeel  van De Unie,” vertelt hij, “ik heb sinds maart de congres en vergaderlocatie overgenomen van De Unie en dit uitgebreid met spreekkamers en flexplekken.”

Het lijkt alsof de ruimtes zich midden in een bos bevinden

Werken en ontmoeten in Midden-Nederland
Grote organisaties kunnen prima bij UniePlaza terecht voor symposia en evenementen, maar ook regionaal en lokaal hebben zij een mooi aanbod. “Veel van onze klanten zijn zzp-ers,” vertelt Ernest, “coaches, adviseurs, mensen die geen volledig kantoor nodig hebben. Wij bieden ze een professionele, inspirerende werkplek.” In Alles is voorzien, van een receptie tot aan een inpandig restaurant voor lunch en borrel.

Stijlvol en duurzaam
Wat als eerste opvalt als je binnen bent is hoe enorm licht het is. Ernest kijkt om zich heen als ik het opmerk. “Ja,” zegt hij, “daar ben ik ook voor gevallen, de eerste keer dat ik hier binnen stapte.” Aan de buitenkant van het gebouw zijn grote ramen met aan de andere kant daarvan: groen. Het lijkt alsof de flexplekken zich midden in een bos bevinden. Een gevoel dat nog eens wordt versterkt door het vele hout in het interieur. UniePlaza heeft een stijlvolle, duurzame uitstraling, is bezig met een Greenkey certificering en is recent aangesloten bij MVO Nederland. UniePlaza is een waardevolle aanvulling op het aanbod voor de Culemborgse ondernemers.

UniePlaza

Multatulilaan 12
0345-851232
www.unieplaza.nl
info@unieplaza.nl