LEK Magazine 2016

Klaar voor de start

Daar is het dan: het allereerste LEK Magazine. Een nieuw lifestyle magazine voor Culemborg en omstreken. LEK Magazine informeert en inspireert met veel aandacht voor ondernemers, maar ook voor cultuur, natuur en recreatie in en rondom Culemborg.

Er zijn veel leuke en verrassende onderwerpen waar wij graag over schrijven: een interview met een bekende of minder bekende inwoner,  een achtergrondverhaal over een ondernemer, een wandelroute die wij zelf uitproberen of een pagina met opvallende statistieken over de stad. En natuurlijk een agenda met voorstellingen en evenementen die de komende weken de moeite waard zijn.

Wij maken LEK Magazine met allemaal Culemborgers: vormgevers, tekstschrijvers, fotografen, kunstenaars, historici en andere deskundigen. En dat samenwerken maakt het meteen zo leuk. Iedereen weet waar het over gaat en deelt het enthousiasme over de stad en de omgeving waar wij wonen en werken.

LEK Magazine is nooit compleet. Dat kan ook niet, want daarvoor is er teveel te zien, te doen en te ondernemen  in Culemborg. En dat geeft ons meteen een voordeel, want op die manier kunnen we iedere editie weer nieuwe verrassende artikelen brengen. En zo zien wij dit eerste nummer van LEK Magazine: als de start van een lange reeks. Start kun je op veel manieren terugvinden: zo vind je een startend nieuwe cultuurplek, een doorstartend koffiehuis of inspiratie om de dag mee te starten.

Binnenkort is alles hier ook online te lezen. Tot die tijd kun je genieten van het magazine.

LEK Magazine wordt huis aan huis bezorgd in Culemborg, Beusichem, Buren Everdingen en Zijderveld. Mocht je een sticker op je brievenbus hebben, of ergens anders wonen, dan kun je het magazine ook op veel verschillende plekken in en buiten de stad krijgen.