tandartsenpraktijk Culemborg

Kundig en knus

Aandacht, persoonlijk, huiselijk, gezellig. Niet de eerste woorden waar je aan denkt bij een tandartsbezoek. Maar wel belangrijk voor Dennis en Daisy-Joyce Webhofer van Tandartsenpraktijk Culemborg.

“We hebben allebei in grote praktijken gewerkt,” vertelt Daisy-Joyce. “Maar we misten het echt persoonlijke contact met patiënten. Dat gaan we anders doen in onze eigen praktijk,” zeiden we tegen elkaar. “Niet gauw-gauw, vlug-vlug, maar de tijd nemen om een goede band op te bouwen, zeker met mensen die een bezoek aan de tandarts spannend vinden.”

Zelfde gezicht
Mensen waarderen het als ze ieder half jaar hetzelfde, vertrouwde gezicht zien, iemand die ze kent en op de hoogte is van hun wensen. Iedere keer een andere tandarts, daar is hier geen sprake van. “Dennis en ik zijn samen verbonden aan de praktijk èn aan elkaar, da’s toch een mooie extra garantie voor continuïteit” lacht Daisy-Joyce. “Natuurlijk zijn we ook trots op ons team van assistentes. Samen zorgen we voor een professionele behandeling in een goede sfeer.”

Kiezen
Aan de Costerweg hebben Dennis en Daisy-Joyce veel kennis en de modernste faciliteiten in huis om tanden en kiezen in optimale conditie te houden, te verfraaien of kroon- en brugwerk te maken. Allebei zijn ze allround, maar in de praktijk belanden de angstige patiënten nèt wat vaker bij Daisy-Joyce in de stoel en houdt Dennis zich iets meer bezig met de technische tandheelkunde. Ze vullen elkaar goed aan: en er valt dus wat te kiezen!

Praktijk voor jong en oud
Dennis: “We hebben vol overtuiging voor Culemborg gekozen, dat zie je aan ons logo, aan de foto’s in de praktijk. Mijn roots liggen hier, we wonen en werken er met plezier. Een leuk stadje, goeie voorzieningen en prachtige natuur rondom. Dat horen we ook van veel nieuwe mensen in onze praktijk, zowel jonge gezinnen als ouderen, die hier pas zijn komen wonen: Culemborg is een goede keuze.”

 

Tandartsenpraktijk Culemborg
Costerweg 3
4104 AJ Culemborg
0345-473396
www.tpculemborg.nl