ingrid sielhorst - foto jord visser

Rimpeltjes mogen best

Het stralende voorbeeld van gracieus ouder worden is Ingrid Sielhorst zelf. Ingrid heeft zich in de 18 jaar dat New Eden Skincare bestaat ontwikkeld tot ‘anti-aging huidspecialist’. “Rimpeltjes mogen best, dat hoort bij het ouder worden. Maar een gezonde en goed verzorgde huid straalt, dus jij ook!”

“Klanten noemen een bezoek aan mijn salon, New Eden Skincare, wel een ‘mini-vakantie’ voor lichaam en geest. Ze voelen zich helemaal ontspannen na een massage met speciale massagetechnieken,” vertelt Ingrid.  Tijdens een heerlijke gezichts- en handmassage, maakt ze gebruik van natuurlijke producten met ingrediënten die de huidcellen zelf weer aan het werk zetten: een ‘personal trainer’ voor je huid.ingrid sielhorst - foto jord visser

Natuurlijk én high-tech
Ingrid maakt gebruik van high-tech apparatuur.  ‘De photonlaser’ werkt diep in de huid en zorgt voor een lifting door versteviging van de gezichtsspieren. De ‘collageenbooster’ werkt intensief op alle huidlagen en verjongt en verstrakt de huid op een natuurlijke manier. “Wie mooi oud wil worden, ligt bij mij in de juiste stoel,” lacht Ingrid.

4 tips voor thuis van Ingrid
Zorg ook zelf goed voor je huid, dan zie je na een tijdje een duidelijk verschil.

  1. Huidverbetering begint met een goede reiniging. Doe dit het liefst twee maal per dag.
  2. Verzorg je huid regelmatig met een scrub of een peeling. Je verwijdert dode huidcellen en bevordert de opname van de producten.
  1. Gebruik altijd een sunblock. Hiermee voorkom je pigmentvlekken en voortijdige huidveroudering.
  1. Een gezonde huid start van binnenuit, laat je adviseren over voeding en supplementen.

New Eden Skincare
Van Karnebeeklaan 29
4102 BZ Culemborg
0345-533770
www.neweden.nl