Vrienden van Culemborg

Samen feesten tijdens Vrienden van Culemborg

Op 20 oktober verandert het Event Center Culemborg in een grote gezellige kroeg, waar iedereen – van 18 tot 88 – kan genieten van optredens van Xander de Buisonjé, Maan, coverband MillStreet en DJ Dennis.

“Culemborg 700 jaar is al uitgebreid gevierd, vooral tijdens culturele evenementen. Maar een écht uitbundig feest voor iedereen van 18 tot 88, dat miste ik toch een beetje,” zegt ondernemer Wout Cobussen van Event Center Culemborg. “Je kunt ergens een mening over hebben, maar voor mij is het dan een uitdaging om er ook iets aan te dóen. Gelukkig dacht PLUS-ondernemer Giel Smits er net zo over. Toen we hoorden dat Culemborg Bijvoorbeeld plannen had voor een wintereditie zijn we met hen om de tafel gaan zitten. We waren het er al snel over eens: we willen zoiets als Vrienden van Amstel Live, één groot feest met een mix van allerlei muziekstijlen. Al 20 jaar zetten ze avond aan avond Ahoy op z’n kop. Een feest waar zowel ouders als hun 18+ kinderen, buren, collega’s, familieleden en sportmaatjes allemaal lekker samen los kunnen gaan.” 

Trots op onze artiesten
“We hebben toestemming gevraagd en gekregen van de organisator van Vrienden van Amstel Live. Je mag namelijk niet zomaar een feestje met die naam organiseren. We zijn er trots op dat we artiesten hebben kunnen boeken die echt van feesten houden. Zeg je Vrienden van Amstel Live, dan zeg je ook Xander de Buisonjé. Hij was 7 jaar de muzikale gastheer. Maan, de winnares van Voice of Holland 2016 treedt ook op net als Millstreet en DJ Dennis, de huis-DJ van Vrienden van Amstel Live. Ze weten allemaal hoe ze een feestje moeten bouwen!” 

Het dak gaat eraf, op 20 oktober. De toegangskaarten voor Vrienden van Culemborg zijn online te verkrijgen via www.ecctickets.nl én bij PLUS Giel Smits met de speciale voorverkoopactie, namelijk: bij besteding van minimaal € 25,- aan boodschappen, kost een ticket nu slechts € 7,-! Vraag ernaar bij de kassa. 

Een ding is zeker: de 2000 geluksvogels die op tijd een kaartje weten te regelen, gaan een geweldig feest beleven. 

Event Center Culemborg
Beesdseweg 1a, Culemborg
info@eventcenterculemborg.nl
eventcenterculemborg.nl