Schatkaart-6

Schatkaart nr 6

Schatkaart-6 

Schatkaart
Culemborg kent veel verborgen schatten:  zeker als je op zoek gaat naar blauw. Van kunstzinnig blauw tot feeling blue, het is er allemaal. Met de hulp van deze schatkaart kan iedereen ze nu vinden.

Kunstroute Culemborg 22, 23, 24 september
Neem de kunstroute. Dit weekend kun je het werk van ruim 40, voornamelijk Culemborgse kunstenaars bekijken. Loop langs galeries, ateliers, etalages en winkels en bekijk de schilderijen, beelden, fotografie, keramiek, sieraden en videokunst. Vr: 19.00 -21.00, za & zo: 12.00-17.00 uur.
www.kunstrouteculemborg.nl

Zwemvereniging ZC’90
‘Plezier in zwemmen’, dat is het motto van ZC’90. Vijf keer per week kan er worden getraind bij deze vereniging. Bij ZC’90 staat plezier in zwemmen voorop. Daarom worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Er is bovendien een grote groep actief in het openwaterzwemmen. Zin om mee te doen?  \\
www.zc90.nl

De mooiste strandjes
Langs de Lek zijn veel verschillende strandjes. Zo is er voor iedereen wel een favoriete bij. Het drukke strandje bij de brug, het romantische strandje een eind verderop langs de uiterwaarden, het strandje bij ‘de schep’,  of het zandstrandje achter de camping. Kies maar.

Feeling blue?
There is something you can do!Gaat het niet helemaal top? Heb je fysieke klachten, een burnout of zit je niet lekker in je vel? Lous van der Stempel is een no nonsene haptotherapeut en kan je helpen met haar holistische aanpak: het is het totaalplaatje dat telt.
06-46523266 | www.lousvanderstempel.nl

Stadslab De Blauwe Leeuw
Het Stadslab geeft kleur aan de stad, en dit keer is dat blauw. Docent en beeldend kunstenaar Ellen van Vollenhoven geeft les in tekenen met de bic-ballpen. Vanaf oktober iedere dinsdagavond voor alle leeftijden en niveaus.
Prijssestraat 26 | www.ellenvanvollenhoven.nl