Terugblikken en vooruitkijken

Vijf jaar geleden gestart. Nu een mooie, volwaardige, tandartsenpraktijk met alles erop en eraan, aardige patiënten en een kundig team. Dennis en Daisy-Joyce Webhofer zijn dan ook blij met hun keuze voor Culemborg.

Daisy-Joyce: “Je begint bij nul. Natuurlijk hadden we een duidelijke visie hoe we onze praktijk wilden runnen. Het moest een familiepraktijk worden, voor jong en oud. Kleinschalig ook, zodat onze patiënten iedere keer een vertrouwd gezicht zouden zien. En persoonlijk, want we vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor een praatje en zo de mensen achter onze patiënten beter te leren kennen. En dat is gelukt! Het is mooi om te zien dat alles wat Dennis en ik samen van tevoren hadden bedacht, nu onze dagelijkse praktijk is. Dennis en ik zijn dol op ons vak. We bezoeken congressen en beurzen om de nieuwste ontwikkelingen te volgen en vertalen dat naar onze praktijk. De tandheelkunde staat niet stil, en wij ook niet! Onze assistentes en wijzelf zijn dan ook regelmatig op cursussen te vinden.

Culemborg groeit en wij groeien mee Onze praktijk is mooi meegegroeid met de uitbreiding van Culemborg. Dankzij goede mond-tot-mondreclame weten veel Culemborgers ons te vinden. We zijn best trots dat we dankzij deze groei binnenkort onze derde behandelkamer kunnen openen. Zo kunnen we ook in de toekomst nieuwe patiënten blijven ontvangen.

Teamwork Mondzorg is teamwork. Wij als tandartsen zijn het eerste aanspreekpunt en zorgen ervoor dat de patiënt goed begeleid wordt. Goede zorg leveren we met ons gehele team. En preventie staat bij ons hoog in het vaandel, immers voorkomen is beter dan genezen. Zo spelen de (paro-)preventie assistentes een grote rol in de preventie. En soms kan het nodig zijn dat we verwijzen naar een specialist buiten de praktijk.

Korte lijnen Dennis: “Wij vinden het fijn dat de lijnen kort zijn in onze praktijk, we kunnen snel even tussendoor overleggen. Onze patiënten waarderen dat, en ook dat wij als tandartsenstel het vaste gezicht zijn. Het schept rust in de behandelkamer en in de praktijk.”

Tandartsenpraktijk Culemborg
Costerweg 3
Culemborg
0345 473396
tpculemborg.nl