Stichting Camping en Jachthaven De Helling

Vakantiegevoel dichtbij

Voor echt vakantiegevoel hoef je Culemborg niet eens uit. Wat dacht je van overnachten in een trekkershut op Camping De Helling? 

De avond valt en de zon schijnt nog heerlijk op je terrasje. Zullen we een lekker wijntje opentrekken? Overnachten in een trekkershut die wel iets wegheeft van een wijnvat, maakt dorstig. Je kijkt uit over de boten in de jachthaven. Een lijntje tikt tegen een mast, bomen ruisen op de achtergrond, je hoort volop vogels in de uiterwaarden. Langzaam zie je de zon achter de spoorbrug verdwijnen. Dit is het ware vakantiegevoel, maar dan héél dicht bij huis.

Uniek logeerhuisje

Tim en Nienke met hun kinderen Puk (5), Boris (2) en Sari (0) wonen sinds augustus 2016 in Culemborg en hebben een trekkershut uitgetest, op verzoek van de redactie van LEK Magazine.

“Wat een unieke plek hier, mooie ligging en prachtig uitzicht. Het is ook ontspannen, want je huisje is helemaal klaar als je aankomt. We hebben goed geslapen. Het tweepersoonsbed is lekker ruim, Puk en Boris sliepen op de slaapbanken en Sari in haar eigen reiswiegje. Ook de voorzieningen zijn goed: het toiletgebouw is om de hoek, je hoeft zelfs geen WC-rol mee te nemen! ’s Ochtends een beetje aanrommelen in je eigen hutje terwijl de kinderen in- en uitlopen, heerlijk. We voelen ons hier helemaal thuis. We hebben regelmatig vrienden uit Amsterdam over de vloer of familie uit Frankrijk die komt logeren. Dan is zo’n extra logeerkamer voor maximaal 4 personen een uitkomst, voor maar een paar tientjes per nacht. En we zien onszelf nog wel een keer met de kids op “fietsvakantie” gaan naar Camping De Helling, want dit smaakt absoluut naar meer! 

 

Stichting Camping en Jachthaven De Helling 
Helling 2, 4101 AE Culemborg, 0345 508930 
www.jachthavenculemborg.nl/trekkershutten