Moon CIty Spa Culemborg

Vertrouwd verzorgd en vertroeteld worden

De verzorging van je huid is heel persoonlijk en intiem. Zeker als het over je gezicht en decolleté gaat. Hoe kies je een schoonheidssalon die bij je past?  

Claire Zoon werd op Moon City Spa geattendeerd door haar man. “Dat vind jij vast heel fijn,” zei hij. “Het klikte inderdaad meteen. Monique van Kouwen, de eigenaresse, werkt vanuit haar hart en dat doe ik zelf ook. Zij heeft kennis van zaken die veel verder gaat dan alleen de huid.” Goed voor je huid zorgen heeft Claire van haar moeder meegekregen. “Die zei altijd: zorg dat je een goede winterjas hebt, mooie lingerie en onderhoud je huid.” Dat heeft Claire altijd gedaan. “Je huid is het meest intieme dat je hebt, dat geef je toch bloot. Bij Moon City Spa voelt het vertrouwd. De persoonlijke aandacht, liefde en inzet vind ik heel prettig. Ik word heel relaxed en voel het verschil in mijn lijf. Ik ga er huppelend weer vandaan.” 

Carolien Jansen had last van bultjes en een vlekkerige huid. “Ik ga regelmatig voor een behandeling naar Moon City Spa. Mijn huid is nu veel rustiger en heeft een veel betere conditie.” Carolien komt hier al 10 jaar en is nog steeds enthousiast. “Monique is heel vakkundig en innovatief als het om huidverbetering gaat, dat spreekt mij aan. Nu ik 40+ ben, wil ik er gezond en fris uit blijven zien. Daarom ben ik vaak de eerste die een nieuwe behandelmethode probeert.” Als je ouder wordt, heb je andere wensen en daar wordt de behandeling op aangepast. Moon City Spa groeit daarin met je mee. Carolien komt niet alleen voor huidverbetering, maar ook voor de ontspanning. “Als je de salon binnenkomt begint de ervaring meteen al. Je ruikt de etherische oliën die bij de behandeling worden gebruikt. Het prikkelt je zintuigen, waardoor je nog beter kunt ontspannen.” 

Moon City Spa
Herenstraat 38, Culemborg
0345 75 21 69
www.moon-city-spa.nl