Wat zeggen onze adverteerders?

LEK Magazine is eigentijds en prachtig opgemaakt: de kwaliteit van LEK Magazine draagt bij aan het imago van mijn eigen bedrijf.”
Peter Bos, Karakter Uitvaart

“Met veel plezier lees ik LEK Magazine. Het voelt als mijn magazine, er staan foto’s in van mijn plekjes in de stad en artikelen van mensen in mijn netwerk. Dat heb ik nog nooit meegemaakt en ik ben er dan ook erg blij mee dat jullie dit doen.”
Inge Knoope, Ik & Jij 

Ik vind LEK Magazine een onderscheidend magazine door de kwaliteit die het uitstraalt in papier, vormgeving maar zeker ook door de manier van tekstschrijven, de originele kopteksten en fotografie. Er worden andere ingangen gezocht om een verhaal te vertellen, het wordt op een andere (prettig leesbare) manier verteld. De behandelde onderwerpen zijn enerzijds alledaags maar niet altijd meteen voor de hand liggend.”
Giel Smits, PLUS Giel Smits

LEK is betrokken, LEK is van de streek. LEK belichaamt de samenleving in en rond Culemborg. Op een smaakvolle en respectvolle wijze worden mensen, natuur en bedrijven in woord en beeld gebracht. Als je adverteert in LEK ben je onderdeel van dat geheel en zullen Culemborgers graag bij je binnen lopen.”
Mark Timmer, Van der Wal Interieurs

“Wat een fijne samenwerking met LEK Magazine, vooral de openheid tijdens het gesprek en de oprechte interesse in ons verhaal. Knap om zoveel informatie in een beknopt artikel terug te zien. Ook bijzonder dat het artikel direct goed was, op wat details na. Op mijn opmerkingen werd bovendien snel gereageerd. De thema’s van LEK passen goed bij onze school, vandaar onze keuze voor dit magazine. Reacties van ouders laten zien dat het verhaal herkenbaar is en een goede representatie van onze school.”
Marjon Smits, Blink

“Waar mogelijk maken we gebruik van LEK Magazine, omdat we het een mooi burgerinitiatief vinden, gerund door creatieve en professionele Culemborgers die er elke keer een aansprekend en kleurrijk nummer van maken!” 
Hellen Terlien, Gemeente Culemborg

“Passie zoekt passie, zo kwamen wij bij LEK terecht. Het Magazine is voor ons een plek om te zaaien: we horen vaak van mensen terug dat ze ons artikel gelezen hebben. De laatste LEK ligt altijd op de toonbank, opengeslagen op onze advertorial. Het is een mooi vormgegeven blad, dat zich daar goed voor leent. De tekst en fotografie brengen Moon City Spa goed in beeld. Bovendien doet het team van LEK wat ze belooft en daar hou ik van. Ik ben super tevreden!”
Monique van Kouwen, Moon City Spa